четвер, 18 березня 2021 р.

Тиждень "Продавця".

 

      Продавець – одна з  найпопулярніших професій.

                    Сучасний продавець – це кваліфікований спеціаліст у галузі сфери обслуговування.

                   З  09  по 12 березня в нашому закладі освіти пройшов тиждень з професії «Продавець продовольчих товарів. Продавець непродовольчих товарів».

                  Тиждень розпочався з випуску стіннівок «Професія продавець – найкраща», редактор Волошина Катерина, яка ознайомила учнів з перспективами  майбутньої професії. Вікторина на тему «Найрозумніший та найкмітливіший продавець», яку провела викладачка професійно-теоретичної підготовки Діденко Н.А. визначила  найкращих   здобувачів освіти з професії - Тислевич  Тетяну та Кисельову Оксану.

                Учні  Скиба Юлія, Гордієнко Світлана та  Няглова Анастасія підготували презентації на тему: «Недоліки та переваги професії».

                  Майстер-класи «Виготовлення квітів з цукерками», «Способи складання одягу», «Зав’язування краваток», які провели майстри виробничого навчання Попова Г.П, Сіра Л.В. та викладач Діденко Н.А., стали   корисними для майбутніх професіоналів.

                 Під час святкування Масляної майбутні фахівці, Умарова Тетяна та Тислевич Тетяна, продемонстрували здобуті вміння та навички з обслуговування покупців, організації робочого місця, швидко та професійно продавали млинці, виготовлені нашими юними кухарями.

Дякуємо групі 21 П-І за активну участь. Тиждень був корисним, цікавим та насиченим.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Портфоліо Діденко Н.А.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSc71CkA_UHnQ86AABUsFVLtV4gTw-DNax-0NLYkeqCRuFtbT-1H8hon0L37S-aeg/pub?start=false&loop=f...