понеділок, 4 січня 2021 р.

Білети до Проміжної підсумкової атестації.

 Шановні учні!!!  Завантажую білети до ППА, яка відбудеться в лютому місяці. Опрацюйте їх та підготуйтися   до іспитів.  Бажаю успіхів!!!

Розглянуто і схвалено
на засіданні методичної  комісії        
Протокол № 4  від .26.11.2020
                                                                                                                                                

ЗАТВЕРДЖУЮ
Заступник директора з НВР

______________Л.Вайло
 

 
 
Білети
Група №21-ТУ
 
 
Білет № 1
1. Форми  торгівлі.
2.Крупи, харчова цінність, сировина для виробництва, види. асортимент, якість, умови зберігання.
3.Призначення та використання реєстраторів розрахункових операцій в торгівлі.
 
Білет №2
1.Типи торговельних підприємств.
2.Борошно, харчова цінність, сировина для виробництва, види. асортимент, якість, умови зберігання.
3.Правила приймання товарів у магазин за кількістю.
 
Білет № 3
1.Роздрібна торговельна мережа.
2.Макаронні вироби, харчова цінність, сировина для виробництва, види. асортимент, якість, умови зберігання.
3.Правила приймання товарів у магазин за якістю.
 
Білет №4
1. Хліб, споживна цінність, сировина для виробництва, класифікація, види, асортимент, терміни зберігання, якість.
2. Книга скарг та пропозицій.
3.Типи торгівельних підприємств.
 
Білет №5
1.Цукор, сировина для виробництва. виробництво,  асортимент, види. якість, терміни зберігання.
2.Типи та моделі РРО.
3.Організація роботи з тарою (приймання, зберігання, розпакування, повернення).
 
 
Білет № 6
1.Чай,  асортимент,  якість, терміни зберігання.
2.Характеристика , будова та принцип дії машин для нарізання гастрономічних товарів.
3.Види та класифікація тари.
 
Білет № 7
1.Кава,   асортимент,  якість, терміни зберігання.
2. Характеристика , будова та принцип дії машин для нарізання масла.
3.Технологічні процеси зберігання товарів.
 
Білет № 8
1Ваги стаціонарні, автомобільні, вагонні, товарні, будова та принцип дії.
2.Шоколад, класифікація, асортимент, види. якість, терміни зберігання, маркування.
3.Правила експлуатації холодильного обладнання.
 
Білет № 9
1.Карамельні вироби,  асортимент, види. якість, терміни зберігання.
2.Види цінників, правила їх оформлення.
3.Організація робочого місця касира.
 
Білет № 10
1.Варені ковбаси, сосиски, сардельки,  класифікація,  асортимент,  якість, терміни зберігання, маркування.
2. Характеристика основних блоків РРО.
3.Формування товарного асортименту товарів в магазині.
 
Білет №11
1.Пряники, класифікація, асортимент, якість, терміни зберігання, маркування.
2.Правила техніки безпеки при роботі на РРО.
3.Немеханічне устаткування торговельних залів та підсобних приміщень.
 
Білет № 12
1.Товарні втрати.
2.Вафлі, класифікація асортимент, види. якість, терміни зберігання, маркування.
3.Торговий інвентар, види, безпека під час використання.
 
Білет № 13
1.Основні вимоги до розміщування товарів.
2.Риба жива та охолоджена,  види, асортимент, якість, терміни зберігання.
3.Класифікація холодильного обладнання.
 
 
Білет № 14
1.Кисломолочні продукти, класифікація, види, асортимент, якість, терміни зберігання, маркування.
2.Принципи викладання товарів.
3.Ваговимірювальне обладнання, призначення, класифікація.
 
 Білет № 15
1.Риба копчена,  види, асортимент, якість, терміни зберігання.
2Види і способи викладки товарів.
3.Подріблювално-різальне обладнання, класифікація, види.
 
Білет № 16
1.Масло вершкове, класифікація, види, асортимент, якість, терміни зберігання.
2.Види торгово-технологічного  та немеханічного обладнання для викладки товарів.
 3.Мясорубки, принцип дії, правила використання.
 
 Білет № 17
1.Виноградні вина , асортимент, якість.
2.Правила продажу продовольчих товарів.
3.Гирі, класифікація, вимоги до них.
 
Білет № 18
1.Мясо, види, термічний стан, визначення якості.
2.Споживчий попит, види попиту.
3.Основні елементи процесу продажу товарів.
 
Білет № 19
1.Цукерки, асортимент, види, якість, терміни зберігання.
2.Методи вивчення  реалізованого споживчого попиту.
3.Державне регулювання діяльності підприємств торгівлі.
 
Білет № 20
1.Мясні консерви класифікація,  асортимент,  види. якість, терміни зберігання.
2Основні операції попередньої підготовки товарів до продажу.
3.Піднімально-транспортне обладнання.
 
 Білет №21
1.Асортимент горілки,коньяку. Оцінка якості, терміни зберігання.
2.Кавомолки, будова та принцип діїі.
3.Культура торгівлі, основні складові.
 
 
 Білет №22
1.Асортимент  лікеро-горілчаних виробів, ознаки доброякісності.
2.Ваги електронні, будова та принцип дії.
3.Види реклами.
 
 Білет №23
1.Методи продажу і форми обслуговування населення.
2.Будова та принцип дії вагів настільних циферблатних.
3.Рослинні олії, види, вимоги до якості.
 
 Білет №24
1.Асортимент копчених та напівкопчених ковбас, оцінка якості.
2.Умови зберігання товарів в магазині..
3.Вимоги до ваговимірювального обладнання.
 
Білет №25
1.Сичугові сири, види, ознаки доброякісності.
2.Організація постачання товарів.
3.Дезинфекція, дезінсекція, дератизація приміщень для зберігання товарів.
 
Білет №26.
1.Безалкогольні напої, ознаки доброякісності.
2.Акційні форми продажу товарів.
3.Поняття про робоче місце продавця, значення правильної його організації.
 
Білет №27.
1.Культура торговельного обслуговування.
2.Вимоги до організації робочого місця продавця.
3.Слабоалкогольні напої, ознаки доброякісності.
 
 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Портфоліо Діденко Н.А.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vSc71CkA_UHnQ86AABUsFVLtV4gTw-DNax-0NLYkeqCRuFtbT-1H8hon0L37S-aeg/pub?start=false&loop=f...